Når sommeren er over os, så er der ikke noget, der skriger en solid omgang barbecue som en god omgang grillspyd med alskens lækre sager!
Man kender de gamle tricks med træspyd, hvor man skal lægge dem i vand i nogle timer, så de ikke futter af, når de bliver smidt på grillen med dine råvarer.
Men hvorfor ikke lige tage skridtet videre?
Du kan nemlig få et redskab, man sætter på sit rotisseri til grillen – og vupti, så kan du lave seks spyd på én gang!
Og her undgår man netop at få brændte ender på peberfrugten, mens kyllingen stadigvæk er rå. Spyddene giver mulighed for at grille med indirekte varme i samme måde, som eksempelvis en rotisseri-kylling.
Vi snakker eksempelvis det famøse Napoleon Rotisseri Shish Kebab-hjul (reklamelink).
– som nemt monteres på det grundlæggende rotisseri.
Det fungerer sådan, at du får seks spyd, hvorpå du kan skubbe dine råvarer, mens du monterer det omkring rotisseri-stangen og sætter dem fast med to endeskiver.
Herfra er det blot at smide den på grillen og se dem rotere til perfektion.
Herunder får du opskriften på klassiske, lækre grillspyd med en god, hverdagsvenlig marinade!
NOTE: Opskriften kan også bruges uden rotisseri og bare på klassiske træspyd på direkte varme. Blot vend oftere og hold øje!
Grillspyd på rotisseri.
6 grillspyd på rotisseri.
Pris: 399 kroner
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Skært kød eller fars (okse, lam, kylling, etc.)
350 gram
Majskolbe
2 stk
Cherrytomater
12 stk
Kyllingebryst
2 stk
Pølser
3 stk
Rødløg
2 stk
Peberfrugt
2 stk
Olivenolie
1 dl
Ketchup/koncentreret tomat
1.50 spsk.
Hvidløg
2 fed
Chili, tørret
1 tsk
Salt + peber
1 tsk
Honning, el. sirup
1 spsk.
Champignon
12 stk
Fremgangsmåde
Læs også: