Sådan laver du hjemmelavede hotdog-brød
Luftige og lækre!
Hvis du mangler en nem opskrift til at pifte din hotdog op, så kig med herunder - med lidt inspiration fra nogle lækre, luftige pølsehorn, jeg tidligere har bagt, fandt jeg frem til denne simple og luftige opskrift, som passer til alle slags pølser!
Hjemmelavet hotdog-brød
Saftigt og luftigt!
10 portioner
1 time, 26 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 1 time
Tilberedning: 16 minutter
Ca. 300 kcal pr. portion
Ventetid: 1 time
Tilberedning: 16 minutter
Ingredienser
- 25 gram gær
- 300 gram hvedemel
- 50 gram smør
- 1 tsk salt
- 150 ml letmælk
- 1 spsk. honning
- 1 stk æg
Fremgangsmåde
- Lun mælken langsomt op og læg smørret i. Når smørret næsten er smeltet, tages gryden af varmen.
- Mærk temperaturen. Hvis den er lun, opløser du gæren heri.
- Tilsæt honning og rør ægget ud i væsken.
- Tilsæt melet lidt af gangen, indtil du kan vende dejen ud på bordet og vende den sammen.
- Form 10 afslange brød og lad dem hæve i en time.
- Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 16 minutter.