Mandekogebogen

Sådan laver du hjemmelavede hotdog-brød

Luftige og lækre!

Hvis du mangler en nem opskrift til at pifte din hotdog op, så kig med herunder - med lidt inspiration fra nogle lækre, luftige pølsehorn, jeg tidligere har bagt, fandt jeg frem til denne simple og luftige opskrift, som passer til alle slags pølser!

ANNONCE

Hjemmelavet hotdog-brød

Saftigt og luftigt!

10 portioner 26 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 16 minutter
Ca. 300 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 25 gram gær
  • 300 gram hvedemel
  • 50 gram smør
  • 1 tsk salt
  • 150 ml letmælk
  • 1 spsk. honning
  • 1 stk æg

Fremgangsmåde

  1. Lun mælken langsomt op og læg smørret i. Når smørret næsten er smeltet, tages gryden af varmen.
  2. Mærk temperaturen. Hvis den er lun, opløser du gæren heri.
  3. Tilsæt honning og rør ægget ud i væsken.
  4. Tilsæt melet lidt af gangen, indtil du kan vende dejen ud på bordet og vende den sammen.
  5. Form 10 afslange brød og lad dem hæve i en time.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 16 minutter.
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt