Aftensmad

Sådan laver du IKEAs kødboller

Den perfekte opskrift på IKEA-kødboller.

Sådan laver du IKEAs kødboller
Fotocredit: Adobe Stock/Manu Padilla
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 21. april 2020

Hvis du har været et smut forbi IKEA, så har du uden tvivl også smagt deres famøse köttbullar.

Enten elsker man dem, eller også hader man dem.

Og nu har IKEA løftet sløret for, hvordan du laver netop den helt rigtige IKEA-delle samt den famøse sauce.

Følg med herunder og bring IKEA hjem til dig!

2125387

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 40 min
Antal 16 pers.

Ingredienser

Hakket oksekød 500 gram
Svinefars 250 gram
Hvidløg 1 fed
Løg 1 stk
Brødkrummer 100 gram
Æg 1 stk
Mælk 5 spsk.
Groft Salt 1.50 tsk
Friskkværnet peber 1.50 tsk
Smør 40 gram
Hvedemel 40 gram
Grøntsagsbouillon 150 ml
Oksebouillon 150 ml
Piskefløde 150 ml
Soyasauce 1 spsk.
Dijon-sennep 1 spsk.

Fremgangsmåde