Aftensmad

Sådan laver du perfekte hasselback-kartofler

Opskrift på hasselback-kartofler – et sikkert hit!

Sådan laver du perfekte hasselback-kartofler
Foto: Adobe Stock
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 21. januar 2020

Hasselback-kartofler er bare tilbehøret, der altid kommer tilbage på mode. Det kan noget.

Det er i al sin enkelthed jo bare en måde at få kartofler til at blive tilberedt hurtigere ved at skære i dem og gøre overfladen ud til ovnen mere tilgængelig.

Men det fungerer bare!

Og herunder får du en klassisk fremgangsmåde på, hvordan man gør det. Du kan vælge at lave dem både med eller uden skræl!

TIP: Hvis det skal gå RIGTIG hurtigt, så kan du lige halvere hver kartoffel, inden du skærer riller i – på den måde er tilberedningstiden yderligere forkortet og kan bages på omkring 30 minutter.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 40 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Kartofler 1000 gram
Olivenolie 0.50 dl
Salt 2 tsk

Fremgangsmåde