Aftensmad

Sådan laver du tatar

Klassisk tatar!

Sådan laver du tatar
Foto: Lukas Gojda / Adobe Stock
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 21. januar 2020

En hjemmerørt tatar er rendyrket guf – men måske er du lidt nervøs for at gå i gang med det. Du ved, råt kød og 'behandler jeg nu råvarerne korrekt?', og alt det.

Men det er faktisk ganske simpelt – og hvis du ikke selv vil hakke dit kød, så kan du altid få din lokale slagter til at hakke en frisk portion til dig.

Herunder får du den klassiske tataropskrift:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Okseinderlår, friskhakket 500 gram
Løg, finthakket 2 spsk.
Kapers 2 spsk.
Worchestershiresauce 1 tsk
Dijon-sennep 1.50 spsk.
Fransk æblecidereddike 0.50 tsk
Æggeblomme 4 stk
Revet peberrod, kan undlades 1 tsk

Fremgangsmåde