Sens Food-brødrene bedste pizza part 2/2: Home Team Pizza
Kylling og hvidløg!
Efter lanceringen af to nye varianter af Danmarks pizzadressing fik vi brødrene Omar og Ali Al-farhan til at kreere deres bedste bud på pizzaopskrifter.
Læs den første her - Stake Out Pizza.
I denne omgang har vi fingrene i en Home Team Pizza! - se opskriften herunder:
”For mig er en lækker pizza noget af det mest fantasiske i verden. At bage pizza og spise dem får mig til at føle mig som et barn igen. Det er intet ondt her – kun godt og lækkert.” – Ali Al-farhan
Denne opskrift hedder Home Team Pizza.
Og den formår at få deres nye hvidløgsdressing til at træde i karakter! Du kender sikkert øjeblikket, hvor man lige har glædet sig til sin pizza, hvortil man har bestilt hvidløgsdressing - og til sin store skræk opdager, at pizzaria'et har glemt det! Så er denne flaske en vigtig faktor at have i køleskabet!
Herunder funder du grundopskriften på deres tomatsauce og pizzabund, mens det resterende fyld herunder lægges på efter behov:
Frisk mozzarella
Kyllingestrimler
Champignon
Cherrytomater
Den Sikre hvidløgsdressing
Sens-brødrenes Pizza
Spicy og saftig!
Ventetid: 4 timer
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 1,2 kilo hvedemel
- 1 dl olivenolie
- 50 gram gær
- 1 l vand
- 500 gram hakkede tomater
- 500 ml vand
- 25 gram persille
- 20 gram frisk basilikum
- 5 gram peber
- 5 gram salt
Fremgangsmåde
- Kom gær i en skål, tilsæt lunkent vand og pisk kraftigt i 30 sekunder. Tilsæt salt og pisk indtil gæren opløses helt i vandet.
- Kom blandingen i dejmaskinen. Tænd maskinen på laveste niveau og lad den køre på dette niveau indtil mel er kommet i. Derefter kører du dejmaskinen på højeste niveau. Stop når dejen ikke længere er tør og holder sammen.
- Lad dejen hvile i ca. 10 minutter. Brug en dej cutter til at skære pizzaboller ud. Vi anbefaler en vægt på 240 gram ved en pizza på 29x29 cm.
- Form pizzabollerne, sæt dem på en tallerken eller lign., læg madfilm over og lad dejen hæve i ca. 3-4 timer ved stuetemperatur.
- Derefter sætter du dejen på køl. Efter 12 timer på køl har du en perfekte dansk klassiske pizza-bund klar til brug.
- Blend alle ingredienserne sammen til tomatsaucen og lad den trække til dagen efter.
- Tilføj fyldet efter behov, som står skrevet øverst i artiklen!