Aftensmad

Souvlaki – græske grillspyd

Smagen af ferie i det græske!

Souvlaki – græske grillspyd
Souvlaki
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 11. august 2020

Hvis du på et tidspunkt har været på ferie i det græske øhav, så kommer du ikke udenom måltider såsom gyros og souvlaki.

Sidstnævnte har jeg lavet en lille nem og lækker hverdagsopskrift på, hvor du på ingen tid kan få smagen af ferie direkte ind på køkkenbordet.

Let krydret, masser af velsmag og direkte på grillen med et godt stykke gris – serveret på lækre hjemmebagte fladbrød!

Fang opskriften herunder:

Opskriften på græske fladbrød finder du lige her: nemme, græske fladbrød.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 120 min
Tilberedningstid 15 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Svinemørbrad, nakkefilet, nakkekotelet etc. 500 gram
Oregano 2 tsk
Hvidløg 3 fed
Lime, økologisk 0.50 stk
Rødløg 1 stk
Agurk 2 stk
Yoghurt naturel eller græsk yoghurt 2 dl
Grønne oliven 1 håndfuld
Cherrytomater 10 stk
Mynte 1 håndfuld
Salt + peber 2 tsk
Græske fladbrød (se opskrift i artiklen) 4 stk
Olivenolie 3 spsk.

Fremgangsmåde