Aftensmad

Spaghetti carbonara

Den evige klassiker med bacon og æg!

Spaghetti carbonara
Foto: Adobe Stock
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 9. januar 2019

Den italienske klassiker går man aldrig galt i byen med – lækker, velkogt spaghetti med en cremet ostesauce.

What's not to like?

Herunder får du den klassiske opskrift på en cremet, fløjsblød spaghettiret med rigeligt bacon!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Spaghetti 300 gram
Løg 1 stk
Hvidløg 2 fed
Æg 2 stk
Piskefløde 400 ml
Bacon 200 gram
Parmesanost 130 gram
Smør 20 gram

Fremgangsmåde