Aftensmad
Spiral-pomfritter
Knasende sprøde og nemme!
Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg er en kæmpefan af kartofler – det er så alsidig en grøntsag/rodfrugt, som kan tilberedes på utallige måder.
Og det er en sand fornøjelse at lege med nye teknikker og måder at få kartoflen til at spille på.
I det seneste udspil fra min 'kartoffel-laboratorium', har jeg eksperimenteret lidt med den teknik, hvor man laver kartoflerne om til kartoffelmos, før man laver dem til pommes frites.
Og så har jeg fundet frem til en meget nem og hurtig måde at lave de lækreste sprøde og flotte fritter på.
Heraf kom opskriften på spiral-fritter!
Med blot 4 ingredienser får man de lækreste sprøde spiraler, der smager af chips!
Og så kan du drukne dem i sovs eller bruge dem som fritter til dyppelse.
Fang teknikken herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kartofler
500 gram
Majsstivelse
50 gram
Æg
1 stk
Fint salt
0.70 tsk
Fremgangsmåde
Læs også: