Aftensmad
Sticky Honey Pork
Snaskegod asiatisk klassiker på 15 minutter!
Sticky-retter er bare en kæmpe oplevelse at spise. Jeg er – som man nok ikke er så meget i tvivl om – blevet helt forelsket i konceptet.
Og den seneste ret på stammen går under navnet Sticky Honey Pork.
En ganske simpel og nem asiatisk klassiker, som foruden masser af snask og velsmag i sig selv, fungerer som den perfekte måde at få liv i resterne på.
Du kan vælge bare at bruge ferske svinekoteletter til opskriften – men har du en rest af kød, steg, flæskesteg eller lignende?
Så er denne opskrift skræddersyet til at vække tørt kød til live igen!
Vel mødt af en solid, tung og smagfuld stickysauce med honning som base.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Svinekotelet (eller rester - steg, flæskesteg etc.)
200 gram
Soyasauce
3 spsk.
Hvidløg, revet
1 tsk
Ingefær, revet
1 tsk
Riseddike (e. almindelig eddike)
1 spsk.
Sriracha (kan undlades)
1 tsk
Vand
0.50 dl
Honning
0.50 dl
Majsstivelse
1 tsk
Læs også: