Aftensmad
Sticky Rib Bowl
Møre asiatiske spareribs med ris!
Der er nu ikke noget som en omgang snaskede spareribs, som er så møre, at de bare falder af benene.
Men det kan godt være lidt noget griseri at sidde med fingrene i maden – og det har også sin charme selvfølgelig.
Men jeg har leget lidt med tanken om at springe svineriet over og gøre det nemt for spiseren – med en Sticky Rib Bowl.
Forestil dig de møreste, snaskede spareribs, hvor man har plukket kødet fra benene og serveret dem i en skål med ris og forårsløg?
Det er vanvittigt lækkert! Så kan du spise snaskede spareribs med alt fra spisepinde til en ske.
Og smagen og konsistensen er helt perfekt stadigvæk.
I et nyt samarbejde med Kikkoman Danmark har jeg igen eksperimenteret med en af mine favoritter i deres sortiment – nemlig Ponzu-Soja.
Det er i al sin enkelthed en klassisk sojasauce, som er blevet infused med citronaromaer – som giver en syrlig, sødmefuld dybde til den salte soya.
Her kan man springe et par ingredienser over ved at bruge Ponzu, som både bidrager med syre og salt.
Og kombineret med braiserede spareribs? Så sker der magi!
Min opskrift på Sticky Rib Bowl er rendyrket asiatisk comfort food – fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kødfulde spareribs
1000 gram
Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
4 spsk.
Mørk øl (Stout eller porter)
2 dl
bouillon (Dashi eller grøntsags)
3 dl
Hvidløg
3 fed
Ingefær
10 gram
Stjerneanis
5 stk
Brun farin
1 spsk.
Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
1 spsk.
Majsstivelse
1.50 tsk
Hvide ris
2 dl
Forårsløg (til pynt)
3 stk
Sesamfrø, kan undlades
1 spsk.
Fremgangsmåde
Læs også: