Aftensmad
Sticky thai meatballs
Lækre, asiatiske og snaskede kødboller!
Kødboller fås i utallige variationer – både i forhold til sammensætning, valg af kød og hvor i verden man befinder sig.
Hvor man ofte kender de klassiske kødboller i forbindelse italienske retter med tomatsauce og pasta, så findes der et væld af andre fantastiske smage på det kulinariske verdenskort.
Et eksempel er thailandske 'klistrede' kødboller – sticky thai meatballs.
Det er en velkrydret, asiatisk kødbolle svøbt i en vanvittig lækker marinade, som lige giver det sidste kick på smagen.
Den er perfekt som en lille hurtig snack, til tapas-bordet eller til en travl hverdag, hvor man lige spiser lidt ris eller brød til.
De er nemme at lave og smager helt i gennem fantastiske – fang opskriften herunder.
Tip: Du kan skifte oksekødet ud med svinefars, kyllingefars eller fiskefars – det smager også fantastisk!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hakket oksekød
500 gram
Hvidløg
2 fed
Ingefær, revet
1 spsk.
Grøn chili (kan undlades)
1 stk
Rasp
2 spsk.
Lime, økologisk
1.50 stk
Æg
1 stk
Koriander, stødt
2 tsk
Salt
1 tsk
Soyasauce
2 spsk.
Honning, el. sirup
2 spsk.
Sesamfrø
2 spsk.
Friskkværnet peber
1 tsk
Majsstivelse
1 tsk
Fremgangsmåde
Læs også: