Bagværk

Sweet potato-pizza med persille og hvidløgs-aoli

Sprød pizza med en frisk og sødlig topping!

Sweet potato-pizza med persille og hvidløgs-aoli
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 31. januar 2018

Kartoffelpizzaen vil altid være en favorit hos mig – hvis man laver en hel sprød bund med tyndskårne kartofler og rosmarin, så er man virkelig langt i smagsfornøjelsen på kort tid og med få ingredienser!

Denne gang pifter vi den lidt op med sød kartoffel i stedet, krydderurter og lidt hvidløgsdressing!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 15 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 12 min
Antal 5 pers.

Ingredienser

Sød kartoffel 2 stk
Persille 1 håndfuld
Olivenolie 2 spsk.
Pinjekerner 70 gram
Parmesanost, revet 80 gram
Spidskommen, stødt 2 tsk
Citronsaft 3 spsk.
Salt 1 tsk
Æggeblomme 1 stk
Rapsolie 2 dl
Hvidløg 3 fed
Lunken vand 3 dl
Gær 20 gram
Majsmel 100 gram
Hvedemel 250 gram
Groft Salt 1 tsk
Olivenolie 2 spsk.

Fremgangsmåde