Mandekogebogen

Test: Nespresso Vertuo POP

Den kompakte, pangfarvede kaffemaskine!

4 ud af 6 stjerner

Nespresso er på banen med deres nyeste maskine på markedet, som tilgodeser dig, der elsker lidt pangfarver i hverdagen.

Den nye kollektion går under navnet Vertuo POP, er inspireret af 70'ernes boligstil med spraglede farver og opfindsomme navne - farvekoorderingsmulighederne findes nemlig i funky gul, fyrig rød, lyseblå og frisk mintgrøn.

Vi har kigget nærmere på maskinen for at se, hvad den kan bidrage med i forhold til Nespressos øvrige maskiner og om der er mere at hente på gadget-fronten end blot en farverig opgradering.

ANNONCE
Nespresso Vertuo POP mintgrøn kaffemaskine - Test: Nespresso Vertuo POP Nespresso Vertuo POP mintgrøn kaffemaskine

Kompakt i størrelse, eksplosiv i udseende

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det helt store trækplaster på denne model er farven - det er en af de slags farver, som enten kan pifte køkkenet op med lidt liv og glade dage eller farvekoordinere med et i forvejen anderledes udtryk i rummet.

De forskellige farver er utrolig retro-orienteret og sparer ikke på intensiteten - det er absolut ikke en farve for alle, men frygt ej. Du kan sagtens stadigvæk få fingrene i en POP-maskine, da den også findes i klassisk hvid og sort.

For maskinen i sig selv er nemlig også noget anderledes end andre maskiner i Nespressos sortiment. Det er absolut den mest kompakte maskine i Nespressos sortiment, som gør den lettere at placere i køkkenrummet uden at den fylder for meget på køkkenbordet.

Selve grunddesignet er dedikeret til minimalisme med rene linjer og simple faktorer, hvor blot farven er det, der får den til at skille sig ud. Desuden er det blevet så simpelt, som det overhovedet kan være at få sig en kop Nespresso-kaffe. Man skal blot tænde, vente 30 sekunder, låse op for beholderen, sætte kapslen i, klikke på plads og trykke tænd - der er faktisk kun én eneste knap, du skal forholde sig til, så du behøver ikke læse flere hundrede siders brugermanual.

Den er yderst brugervenlig, simpel og overskuelig, og så er det altid med gadgets, at man kan kaste sig direkte ud i det sjove uden alle mulige opdateringer, forbindelser, opkoblinger og meget andet.

ANNONCE
Nespresso Vertuo POP mintgrøn kaffemaskine - Test: Nespresso Vertuo POP Nespresso Vertuo POP mintgrøn kaffemaskine

Bæredygtigt med fokus på kapsel-kvalitet

POP-kollektionen er desuden en brik i Nespressos større fokus på at være mere bæredygtige og klimavenlige - selve kaffemaskinen i kollektionen er konstrueret af 35 genanvendt plastik, hvilket tapper ind i deres benhårde indsats på at få kapslerne til at undgå i et bæredygtigt flow.

Vertuo-systemet overall er også nået til den milepæl, at de ved slutningen af 2022 kan prale af kaffekapsler, som er blevet fremstillet af 80 procent genanvendt aluminium. Maskinen er en del af Nespressos nye Vertuo-system, så de gamle og lidt mere aflange kapsler kan altså ikke længere bruges - til gengæld gør den nye, udvidede kapselsystem, at det er nemmere at få en stor kop kaffe uden alt for meget udvinding af smagen.

Vertuo-kaffemaskinen bruger nemlig de mere halvcirkel-formede kapsler, som er bredere, fyldigere og endnu mere spækket af velsmagende kaffe. Til gengæld foregår doseringen af kaffe og vand noget mere smart og forbrugsvenligt, da maskinen selv aflæser kapslens ‘behov’ og doserer din kaffekops indhold derefter.

Vertuo-kaffekapsler indeholder fire forskellige muligheder og kopstørrelser, som spænder fra deres ikoniske espresso og til en ‘Mug’-størrelse, der er perfekt til de langsomme morgener i weekenden. Der sidder nemlig en smart stregkode langs kanten af kapslerne, som registreres og giver maskinen besked om, hvad der er den bedste måde at udvinde kaffen og udnytte kaffens aroma.

ANNONCE

Samlet set

Nespressos nyeste modeller i Vertuo POP-kollektionen er en spændende tilføjelse til universet, hvis primære trækplaster er de pangfarvede designs til folk, der elsker at få ting til at lyse rummet op.

Designet er brugervenligt, simpelt og nemt og så er maskinen kompakt og enkelt i forhold til dig, der gerne bare vil have en god kop kaffe uden dikkedarer.

Man kan sagtens få modeller, der er vildere og med flere ekstraudstyr - men dette er kaffemaskinen til dig, der vil have simplicitet, velsmag og måske lidt farve ind i hverdagen.

ANNONCE
Nespresso Vertuo POP

Lancering: 1. december 2022

Pris: 899 kroner

Farver: sort, hvid, gul, rød, blå, mint.

Del

Seneste nyt

Annonce