Aftensmad
Tomatsauce
En klassisk tomatsauce, der kan bruges til mange retter.
Tomatsaucen er en klassiker, som kan bruges i mange forskellige retter.
Men lige så mange forskellige retter, lige så mange forskellige fortolkninger findes der på den famøse sauce.
Herunder får du min bedste opskrift på en tomatsauce, som kan bruges til mange ting – eksempelvis:
– For sig selv til spaghetti
– Tilsat som tomat-elementet til lasagne
– tomatsauce på pizza
– fyld til pizzasnegle
(TIP: hvis du gerne vil køre all-in på hjemmelavet, så kan du i stedet for dåsetomater finde de bedste, velsmagende cherry-tomater og give dem ca. 15-20 minutter i ovnen på 200 grader med lidt olivenolie og kviste af timian – herefter kan du pille skrællen af, hakke dem sammen og fortsætte med opskriften derfra!)
Se med herunder og få en nem og lækker opskrift på klassisk tomatsauce!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hakkede tomater, dåse
2 stk
Hvidløg
2 fed
Løg
1 stk
Honning
1 spsk.
Salt
2 tsk
Peber
1 tsk
Frisk basilikum, kan undlades
1 håndfuld
Timian (tørret eller frisk)
1 tsk
Oregano
1 tsk
Læs også: