Mandekogebogen

Tre gode råd til at spare penge på dit madbudget

Dette er sponsoreret indhold 

Et af de steder som vi danskere bruger rigtig mange af vores penge, er på vores madbudget. Det er helt klart, at god mad er vigtigt, og at det er en rigtig god ting at være kvalitetsbevidst, og gerne at ville have gode råvarer. Men der er nogle muligheder, der gør det muligt, både at forene god mad og en stor besparing i madbudgettet. Her får du tre gode råd til, hvordan du bedst kan spare penge og stadig spise godt. 

Prøv måltidskasser

En rigtig god mulighed for at spare penge i madbudgettet og stadig få meget lækker mad, er at benytte måltidskasser. Måltidskasser er en måde at få leveret sin mad lige til døren, enten som færdige retter eller som kasser, med lige præcis de råvarer der skal bruges til at lave nogle lækre retter. Med måltidskasser er det muligt at spare både penge og tid på madlavningen og samtidig få god og varieret kost med lækre råvarer og høj kvalitet. På maaltidskasserne.dk kan du læse mere om de forskellige måltidskasser, der er på markedet, og samtidig kan du også her se, hvilke kasser der er billigst, eller hvilke der byder på noget, der passer lige præcis til din smag. Hvis du vil vide mere om måltidskasser, og den store popularitet de har vundet de seneste år så Læs mere på bt.dk og bliv klogere på, hvorfor du skal prøve måltidskasser. 

Lav en madplan 

Et andet godt råd til at spare penge i madbudgettet, er lidt af et studieråd. Men det er altså ikke kun studerende, der kan nyde godt af dette råd. Er I for eksempel en børnefamilie, der bruger mange penge på mad og meget tid på at handle ind og lave maden, så kan en madplan altså også være et rigtig godt råd til jer. Med en madplan kan I nemlig planlægge både indkøb og måltider, således at I kun behøver at købe ind en gang, og derved ikke kommer til at lave de kendte impulskøb, når I handler ind. Derudover vil I med en madplan også komme til at undgå at smide for meget mad ud, da I vil have planlagt præcis til hvad og hvornår råvarerne I har købt, skal bruges. Så selvom du ikke er studerende, kan en madplan altså være et rigtig godt råd til at spare både penge og dyrebar tid i hverdagen. 

Brug “stop-madspild” muligheder 

Når der tales om besparelser på madvarer, er det svært at komme uden om de mange “stop-madspild” muligheder, som er dukket op i dagens Danmark. Det nemlig blevet nemmere end nogensinde før at spare penge samtidig med, at man sørger for at hjælpe miljøet ved at undgå, at alt den mad der er produceret, skal smides ud. Af gode “stop-madspild” muligheder findes organisationen Too-good-to-go, som har både app, hjemmeside og forretninger, som gør det muligt at købe mad, som ellers ville blive smidt ud, til meget billige penge. Derudover har de fleste supermarkeder nu en køledisk, kun reserveret til den mad, som snart bliver for gammel, og som derfor sælges billigt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce