Bagværk

Tynde pandekager

Tynde pandekager i rigelige mængder!

Tynde pandekager
Foto: Adobe Stock
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 31. januar 2020

Pandekager er en evig klassiker og de fås i mange forskellige former og varianter – alt fra tykke og tynde til hele pandekage-kager!

Denne opskrift er grundopskriften på helt klassiske, tynde pandekager – perfekte til syltetøj – med den helt rigtige smag og konsistens.

Tjek opskriften længere nede.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Hvedemel 2.50 dl
Salt 0.50 tsk
Mælk 3 dl
Æg 2 stk
Smør, til stegning 40 gram
Kardemomme 0.50 tsk
Rørsukker 1.50 spsk.

Fremgangsmåde