Bagværk

Valnødde-marcipanbrød

En smagfuld variant af marcipanbrød!

Valnødde-marcipanbrød
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 30. december 2021

De fleste kender det klassiske marcipanbrød, hvor man har overtrukket et stykke blød marcipan med lækker mørk chokolade.

Men ligesom man kan lave hjemmelavet marcipan af mandler, så kan man også lave marcipan af mange forskellige nødder.

Og en rigtig smagfuld en af slagsen er valnødder.

De er spækket med smag og giver en dejlig dybde, som står utrolig godt sammen med mørk chokolade.

Og når man så laver en portion hjemmelavet valnøddemarcipan og overtrækker med mørk chokolade?

Ikke et øje tørt!

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 5 min
Antal 10 pers.

Ingredienser

Valnødder 300 gram
Flormelis 1.50 spsk.
Mørk sirup 3 spsk.
Mørk chokolade 200 gram

Fremgangsmåde