Aftensmad
Vietnamesisk pork bowl
Sødt, syrligt, saftigt og lækkert karamelliseret svinekød!
Hvis du leder efter en hurtig, lækker og utrolig velsmagende ret fra det asiatiske køkken, så går du aldrig galt i byen med det vietnamesiske køkken.
I denne omgang har jeg lavet en opskrift på en vietnamesisk pork bowl med karamelliseret svinekød – og den tager kun 15 minutter at lave!
Denne opskrift bruger hakket svinekød, men kan også sagtens bruges til skært kød.
Følg med herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Svinefars
250 gram
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Ingefær, revet
1 spsk.
Rød chili
1 stk
Fishsauce
2 spsk.
Brun farin
3 spsk.
Forårsløg og bønnespirer, til pynt
1 håndfuld
Hvide ris
250 gram
Lime, økologisk
0.50 stk
Læs også: