Det kan være svært at vælge mellem en kanelsnurrer og en wienerbrødskage – så hvorfor overhovedet stå i dilemma?
Jeg har fjernet valget og lavet en syndig lille sammensætning af hjemmebagte kanelsnurrer og wienersnegle – som bliver til wiener-snurrer.
De er sprøde, bløde og snaskede på samme tid – og så har jeg lavet en lille ekstra pyntedetalje med et lag chokoladedej, som giver et ekstra pift til udseendet og smagen.
Det handler om at udrulle dejen efter forskrifterne på en god klassisk wienerdej – og fremgangsmåden til at lave den perfekte wienerdej med de gyldne lag?
Den finder du med billedguide under min opskrift på tebirkes – opskrift på udrulning af wienerdej.
Med en solid, lagdelt wienerdej handler det blot om at lægge et lag chokoladedej på toppen og efterfølgende pensle dem med remonce og snørre dem sammen.
Sprødt, snasket og lækkert – fang opskriften herunder på en solid omgang hjemmebagte wienersnurrer.
Chokolade-dej på toppen af wienerdejen som detalje og knas.
Snurrer-skiver med remoncen smurt på.
Lag!
Snurret og klar til ovnen!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
230 gram
Mælk
150 ml
Gær
15 gram
Rørsukker
3 tsk
Fint salt
0.40 tsk
Koldt smør
140 gram
Kakaopulver
2 tsk
Brun farin
2 tsk
Hvedemel
40 gram
Mælk
30 ml
Smør
70 gram
Brun farin
70 gram
Kanel, stødt
0.50 tsk
Kardemomme, stødt
0.50 tsk
Læs også: