Aftensmad
Wienerschnitzel
Evig klassiker – wienerschnitzel!
Wienerschnitzel er en evig dansk klassiker i det danske køkken. Vi snakker kogte ærter, brasede kartofler og en lille dreng på toppen.
Så synger fuglene! Og så skal vi ikke glemme, at det er en god unskyldning, for at hive kødhammeren frem!
Herunder får du en klassisk, nem opskrift på, hvordan du laver din wienerschnitzel – hertil skal du blot servere en omgang kogte ærter og kartofler stegt på panden i olivenolie, indtil de er sprøde og gyldne!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kalveinderlår
4 stk
Salt
1 tsk
Friskkværnet peber
1 tsk
Hvedemel
1.50 spsk.
Æg
1 stk
Rasp
1 dl
Smør
4 spsk.
Citron, økologisk
1 stk
Ansjos
4 stk
Læs også: