Aftensmad

Wienerschnitzel

Evig klassiker – wienerschnitzel!

Wienerschnitzel
Foto: Adobe Stock
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 27. april 2020

Wienerschnitzel er en evig dansk klassiker i det danske køkken. Vi snakker kogte ærter, brasede kartofler og en lille dreng på toppen.

Så synger fuglene! Og så skal vi ikke glemme, at det er en god unskyldning, for at hive kødhammeren frem!

Herunder får du en klassisk, nem opskrift på, hvordan du laver din wienerschnitzel – hertil skal du blot servere en omgang kogte ærter og kartofler stegt på panden i olivenolie, indtil de er sprøde og gyldne!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Tilberedningstid 30 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Kalveinderlår 4 stk
Salt 1 tsk
Friskkværnet peber 1 tsk
Hvedemel 1.50 spsk.
Æg 1 stk
Rasp 1 dl
Smør 4 spsk.
Citron, økologisk 1 stk
Ansjos 4 stk

Fremgangsmåde