Bagværk
Appelsinmåne
Et anderledes take på citronmånen.
Citronmånen får altid al opmærksomheden med sin lækre syre, fede konsistens og svampethed, som varer i flere dage.
Se min udgave her – hjemmebagt citronmåne.
Men appelsiner gør sig også gevaldigt godt i samme kage – og du kan både bruge blodappelsiner og almindelige appelsiner til kagen.
Herunder får du en lækker svampet og utrolig velsmagende kage, som holder sig saftig og lækker i mange dage.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Smør
200 gram
Sukker
200 gram
Hvedemel
200 gram
Vaniljestang
1 stk
Æg
3 stk
Marcipan, revet
100 gram
Blodappelsin el. alm. appelsin, øko
2 stk
Bagepulver
1 tsk
Flormelis, til pynt
2 dl
Læs også: