Bagværk
Bearnaise Buns
Lækre kuvertbrød med bearnaise-smag!
Den franske ægte sauce, Bearnaisesauce, er ikke en favorit hos mange uden grund – den smager vanvittigt godt.
Fedmefyldt, syrlig og masser af power på estragon – så der er mange gode grunde til at få det mere i hverdagen!
Men hvis man ikke lige orker at banke en Sauce Bearnaise i hus fra bunden på en travl hverdag, så findes der mange andre måder at implementere smagen ind i hverdagen.
Eksempelvis min Hasselback Bearnaise – og nu også disse lækre Bearnaise Buns!
I al sin enkelthed små, lækre og luftige kuvertbrød bagt i en form, som til sidst pensles og 'druknes' i en smørblanding med bearnaise-essens og estragon.
En dejlig sart, lækker smag af bearnaise til brødene gør dem perfekte som sidedish, snack eller meget andet til mange retter.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
250 gram
Mælk
180 ml
Gær
20 gram
Sukker
0.50 spsk.
Fint salt
0.50 tsk
Smør
3 spsk.
Bearnaise-essens (købt eller hjemmelavet)
2 spsk.
Estragon (frisk eller tørret)
1 håndfuld
Æg, til pensling
1 stk
Læs også: