Bagværk

Bearnaise Buns

Lækre kuvertbrød med bearnaise-smag!

Bearnaise Buns
Bearnaise Buns
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 11. februar 2023

Den franske ægte sauce, Bearnaisesauce, er ikke en favorit hos mange uden grund – den smager vanvittigt godt.

Fedmefyldt, syrlig og masser af power på estragon – så der er mange gode grunde til at få det mere i hverdagen!

Men hvis man ikke lige orker at banke en Sauce Bearnaise i hus fra bunden på en travl hverdag, så findes der mange andre måder at implementere smagen ind i hverdagen.

Eksempelvis min Hasselback Bearnaise – og nu også disse lækre Bearnaise Buns!

I al sin enkelthed små, lækre og luftige kuvertbrød bagt i en form, som til sidst pensles og 'druknes' i en smørblanding med bearnaise-essens og estragon.

En dejlig sart, lækker smag af bearnaise til brødene gør dem perfekte som sidedish, snack eller meget andet til mange retter.

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 120 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 10 pers.

Ingredienser

Hvedemel 250 gram
Mælk 180 ml
Gær 20 gram
Sukker 0.50 spsk.
Fint salt 0.50 tsk
Smør 3 spsk.
Bearnaise-essens (købt eller hjemmelavet) 2 spsk.
Estragon (frisk eller tørret) 1 håndfuld
Æg, til pensling 1 stk

Fremgangsmåde