Aftensmad

Bøfsandwich-miniburgers med estragon-remoulade og friterede løg

Burger og brun sovs går hånd i hånd!

Bøfsandwich-miniburgers med estragon-remoulade og friterede løg
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 18. februar 2018

Den klassiske bøfsandwich er jo en sikker vinder på den lokale grill, men hvis man vil toppe den lidt ekstra, så er burger fra bunden kombineret med estragon-remoulade, hjemmeristede løg og en brun sovs ikke nogen dårlig idé!

Estragon-remoulade gør lige det ekstra, at man får lidt en cremet fornemmelse blandet med en subtil smag af bearnaise-sauce.

Se opskriften på Brioche-bollerne her.

2122443

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 8 pers.

Ingredienser

Hakket oksekød 500 gram
Brioche-burgerboller 6 stk
Syltede agurker 3 stk
Bouillon 300 ml
Piskefløde 2 dl
Salt 1.50 tsk
Peber 1 tsk
Honning 1 tsk
Majsstivelse 1 spsk.
Citronsaft 1 tsk
Løg 2 stk
Hvedemel 1 dl
Æggeblomme 2 stk
Rapsolie 2 dl
Dijon-sennep 1.50 tsk
Fransk æblecidereddike 1 spsk.
Estragon, friskhakket 1 spsk.
Salt 1.50 tsk
Kapers 1 tsk
Syltede agurker 1 stk

Fremgangsmåde