Aftensmad
Bøfsandwich-miniburgers med estragon-remoulade og friterede løg
Burger og brun sovs går hånd i hånd!
Den klassiske bøfsandwich er jo en sikker vinder på den lokale grill, men hvis man vil toppe den lidt ekstra, så er burger fra bunden kombineret med estragon-remoulade, hjemmeristede løg og en brun sovs ikke nogen dårlig idé!
Estragon-remoulade gør lige det ekstra, at man får lidt en cremet fornemmelse blandet med en subtil smag af bearnaise-sauce.
Se opskriften på Brioche-bollerne her.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hakket oksekød
500 gram
Brioche-burgerboller
6 stk
Syltede agurker
3 stk
Bouillon
300 ml
Piskefløde
2 dl
Salt
1.50 tsk
Peber
1 tsk
Honning
1 tsk
Majsstivelse
1 spsk.
Citronsaft
1 tsk
Løg
2 stk
Hvedemel
1 dl
Æggeblomme
2 stk
Rapsolie
2 dl
Dijon-sennep
1.50 tsk
Fransk æblecidereddike
1 spsk.
Estragon, friskhakket
1 spsk.
Salt
1.50 tsk
Kapers
1 tsk
Syltede agurker
1 stk
Fremgangsmåde
Læs også: