Mandekogebogen

Breakfast Burrito

Morgenmadsburrito!

Burritos er en god måde at samle mange smagsindtryk på én gang og i en mundfuld.

Og en velkendt udgave af burrito'en er den famøse breakfast burrito.

I al sin enkelthed en morgenmadsudgave af den klassiske rulle, hvor man fylder de lækre sager i, som man normalt får til morgenmad.

Gerne piftet lidt op med salsa og dressing!

Herunder får du min opskrift på en morgenmads-burrito.

Opskrift på tortillas til din burrito.

ANNONCE
Udskriv opskriften

Breakfast Burrito

Morgenmad i en wrap!

2 portioner 30 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 450 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 100 gram kartofler, kogte
  • 2 stk fladbrød (se opskriften i artiklen)
  • 1 stk avocado
  • 2 stk tomater
  • ½ stk rødløg
  • 6 stk bacon, skiver
  • 2 stk æg
  • 1 dl cheddar, revet
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 1 stk hvidløg
  • 1 håndfuld frisk koriander, kan undlades

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader og smid dine skiver bacon ind på en bageplade med bagepapir - steg dem, indtil de er sprøde og lad dem efterfølgende dryppe af.
  2. Lav dej og steg dit fladbrød som anvist i opskriften i artiklen.
  3. Skær dine kogte kartofler i tern og steg dem i smør eller olie på en pande i 5-10 minutter, indtil er gyldne og sprøde udenpå.
  4. Riv hvidløget og rør det i cremefraichen sammen med lidt salt og peber. Skær desuden tomat og rødløg fint og bland det sammen som en salsa.
  5. Steg æggene til røræg på en pande og stil til side. Skær avocadoen i skiver.
  6. Læg nu fladbrødet på bordet og fordel horisontalt følgende side om side - bacon, acovado, kartofler og ræræg. Fordel salsa og cremefraiche på toppen og drys med revet mozzarella.
  7. Fold burritoen sammen ved at bukke siderne lidt ind og efterfølgende rulle fra bunden op op af, indtil den er lukket som en aflang pølse.
  8. Steg den lukkede burrito på alle sider på en middelhøj varm pande, så brødet får lidt farve og osten smelter indeni.
Del

Seneste nyt

Annonce