Bagværk
Budapestrulle
Nøddemarengs med bærflødeskum!
Mangler du en dejlig nem og lækker dessert eller eftermiddagskage, man kan lave året rundt – så skal du prøve den svenske kreation, der går under navnet Budapestrulle.
I al sin enkelthed er det en nøddemarengs, der smøres med en bærskum – en lækker porøs, sprød, blød og cremet kage, som smager skønt.
Man vender malede hasselnødder med marengs og bager den gylden i ovnen – derefter vender man pisket flødeskum med hindbærmarmelade sammen og smører på bunden og ruller den til en roulade.
Hindbær er min favorit til fyld og flødeskum, men du kan bruge, hvad der er i sæson, eller hvad du har lyst til – blommer, rabarber, solbær, kvæder og meget andet.
Opskriften på en god hjemmelavet marmelade på hindbær finder du her – hjemmelavet hindbærmarmelade.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Æggehvider
4 stk
Flormelis
200 gram
Hasselnødder
90 gram
Majsstivelse
1 spsk.
Hasselnødder, til pynt
0.50 dl
Piskefløde
4 dl
Hindbærmarmelade, fang opskriften i artiklen
1.50 dl
Læs også: