Aftensmad

Butter Chicken

Spicy og fyldigt!

Butter Chicken
dav
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 23. marts 2020

Hvis du er i humør til en god, gedigen omgang spicy indisk mad, så går du aldrig galt i byen med denne opskrift på Butter Chicken.

Som navnet antyder, så er det en opskrift, som tager afsæt i saftigt kyllingekød og rigeligt med smør – hvor meget smør, du vælger at putte i din ret, er nærmest helt op til dig!

Vi snakker alt fra helseversion til Price-version.

Herunder får du en nem opskrift på, hvordan du laver den klassiske ret – det kræver en del forskellige krydderier, men jeg garanterer dig, at det er besværet værd!

Og så med et lækkert stykke hjemmebagt naanbrød.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 120 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Hvidløg 4 fed
Løg 2 stk
Ingefær, revet 1.50 spsk.
Yoghurt Naturel 4 dl
Citronsaft 1 spsk.
Garam Masala 4 tsk
Cayennepeber 0.50 tsk
Korianderstilke 2 spsk.
Koriander, stødt 1.50 tsk
Spidskommen, stødt 2 tsk
Gurkemeje, stødt 1 tsk
Paprika 2 tsk
Chili, tørret 1 tsk
Salt 2 tsk
Piskefløde/madlavningsfløde 2 dl
Smør, smeltet 70 gram
Karry 1 tsk
Kyllingebryst 500 gram
Hakkede tomater, dåse 1 stk

Fremgangsmåde