Cheese Fries - Chili Cheese Tops Fries
Nem og lækker snack!
Pommes Frites går man aldrig galt i byen - og når du først har lært min teknik med at få pommes frites i ovn til at være knasende sprøde?
Så er der dømt fritte-night mindst en gang om måneden!
I denne omgang har jeg kastet mig over en amerikansk klassiker - Cheese Fries.
Meget simpel kartoffel-opskrift, hvor man dænger sprøde pommes frites i revet ost, bacon og forårsløg og lige giver den en sidste afbagning for at smelte osten.
Eller du kan vælge at skifte din bacon ud med eksempelvis syltede jalapenos - og vupti, så har du chili cheese tops fries!
Fang teknikken herunder - jeg bruger min opskrift på ovnfritter til denne opskrift, men du kan bare bruge den opskrift, du plejer til at få dine fritter sprøde:
Cheese Fries/Chili Cheese Tops Fries
Sprødt og lækkert!
2 portioner
1 time, 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 1 time
Ca. 200 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 1 time
Ingredienser
- 3 stk bagekartoffel
- 100 gram cheddar, revet
- 1 stk forårsløg
- 2 spsk. bacon/syltede jalapenos
Fremgangsmåde
- Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stave - læg dem i koldt vand i 20-30 minutter. Følg nu anvisningerne i min opskrift til sprøde pommes frites i ovn/Ovnfritter længere oppe i artiklen! Steg i mellemtiden bacon sprødt i ovnen, hvis du bruger dette.
- Når fritterne er blevet sprøde, tager du dem ud af ovnen og anretter på din tallerken - drys ost udover. Giv det 4-5 minutter - drys herefter sprød bacon og finthakket forårsløg på toppen, eller jalapenos. Server straks.