Aftensmad
Chicken Crunch Wraps
Sprøde, stegte og fyldte tortillas!
På fastfood-fronten er en restaurant som eksempelvis Taco Bell meget populær i USA, men vi har desværre ikke meget kendskab til den herhjemme.
Det er lidt en slags Tex-Mex-klassiker, hvor man blandt andet kan få Crunch Wraps – heldigvis er de utroligt nemme at lave selv, og så smager de fremragende.
Denne gang har jeg lavet endnu en klassiker fra deres ikoniske menukort, og her snakker vi Chicken Crunch Wrap – samme koncept med fyldte tortillas, der steges sprøde på ydersiden, men cremede indeni.
Her er fyldet blot kyllingekød rørt op med cremefraiche og et hjemmelavet spice-mix, der minder om det klassiske taco-krydderi.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Tortillas (XL)
4 stk
Kogt/stegt kylling
200 gram
Salat, finthakket
2 håndfuld
Rødløg
1 stk
Avocado
1 stk
Cremefraiche (enten 18% eller 38%)
4 spsk.
Paprika
1 tsk
Hvidløgspulver
0.50 tsk
Spidskommen, stødt
0.50 tsk
Oregano
0.50 tsk
Salt + peber
0.50 tsk
Cheddar, revet
100 gram
Tortilla-chips/Doritos
1 håndfuld
Læs også: