Mandekogebogen

Crunch Wraps: lækre, sprøde fyldte tortillas

En fastfood-klassiker på hjemmelavet facon!

Crunch Wraps er en velkendt klassiker, vi desværre ikke har meget af herhjemme i Danmark - den serveres på den famøse fastfood-restaurant Taco Bell.

Men heldigvis er den utrolig nem at genskabe i hjemmelavet version - og så er den endda måske endnu bedre!

Det handler egentlig bare om, at man laver en fyldt tortilla, der foldes på en bestemt måde - og lige har fået lidt chips med i puljen, så det knaser.

Nemt, enkelt og hurtigt - og så smager det fantastisk.

Store tortillas, kødfyld, grønt og ost - og tortilla-chips. Kan man ønske sig mere?

Jeg har givet mit bud på en nem og hurtig krydderiblanding til mexicansk kødfyld herunder - men skal det være rigtig nemt, så er der ingen, der peger fingre af dig, hvis du køber en spice mix.

Vi er jo i TexMex-universet - så du må godt!

Fang opskriften herunder:

Opskrift på cremefraiche-dressing

ANNONCE
Crunch Wraps: lækre, sprøde fyldte tortillas
Udskriv opskriften

Crunch Wraps

Lækre, sprøde og snaskede tortillas!

2 portioner 30 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 1050 kcal pr. portion

Ingredienser

Tortillas
  • 6 stk tortillas

Kødfyld
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1½ tsk spidskommen, stødt
  • 1½ tsk koriander, stødt
  • 1½ tsk røget paprika

Fyld
  • 2 håndfuld iceberg eller hjertesalat
  • 1 stk avocado
  • 200 gram cheddar, revet
  • 2 dl cremefraiche-dressing (se opskrift længere oppe i artiklen)
  • 2 stk tomater
  • 2 håndfuld tortilla-chips/doritos

Fremgangsmåde

  1. Brun kødet godt af på en varm pande med en sjat olie - når kødet er tilberedt, vender du krydderierne i og smager til med salt og peber. Stil til side.
  2. Hak salat, skær tomater i skiver, lav din cremefraiche-dressing og snit avocado i mindre stykker.
  3. Varm en tør pande op - læg en tortilla på en skærebræt. Fordel kødfyld på 1/3 af tortillaen i midten. Læg grønt, avocado og cremefraiche på. Drys med en gavmild portion revet ost (Det hjælper med at lukke den) og slut af med nacho-chips/tortillachips - fold siderne indover, så de mødes på midten.
  4. Steg den på en tør pande på begge sider, indtil den tager lidt farve og osten smelter let - og det hele er varmet igennem. Skær dem over på midten og server!
Del

Seneste nyt

ANNONCE