Aftensmad

Chicken Tikka Masala

Indisk klassiker med spark på krydderierne!

Chicken Tikka Masala
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 5. september 2017

Chicken Tikka Masala er en indisk hverdagsklassiker, som virkelig kan banke noget krydderi og velsmag ind i køkkenet. Den er utrolig nem at kreere og kan både laves på et par timer såvel som trække natten over for at få endnu mere dybde og velsmag i marinaden.

Den består af et par processer med marinering, bagning og stegning – og i sidste ende får man en cremet og lækker gryderet, som passer perfekt til et par hjemmebagte naanbrød

Nap opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 120 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Løg, finthakket 2 stk
Hvidløg 6 fed
Gurkemeje, stødt 3 tsk
Ingefær, revet 3 spsk.
Koncentreret tomat 70 gram
Piskefløde 1 dl
Grøntsagsbouillon 2 dl
Kyllingebryst 4 stk
Lime, økologisk 2 stk
Yoghurt Naturel 2.50 dl
Garam Masala 4 tsk
Rød chili 2 tsk
Salt + peber 3 tsk
Ris 4 dl
Mandler 40 gram

Fremgangsmåde