Aftensmad
Chicken Tikka Masala
Indisk klassiker med spark på krydderierne!
Chicken Tikka Masala er en indisk hverdagsklassiker, som virkelig kan banke noget krydderi og velsmag ind i køkkenet. Den er utrolig nem at kreere og kan både laves på et par timer såvel som trække natten over for at få endnu mere dybde og velsmag i marinaden.
Den består af et par processer med marinering, bagning og stegning – og i sidste ende får man en cremet og lækker gryderet, som passer perfekt til et par hjemmebagte naanbrød.
Nap opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Løg, finthakket
2 stk
Hvidløg
6 fed
Gurkemeje, stødt
3 tsk
Ingefær, revet
3 spsk.
Koncentreret tomat
70 gram
Piskefløde
1 dl
Grøntsagsbouillon
2 dl
Kyllingebryst
4 stk
Lime, økologisk
2 stk
Yoghurt Naturel
2.50 dl
Garam Masala
4 tsk
Rød chili
2 tsk
Salt + peber
3 tsk
Ris
4 dl
Mandler
40 gram
Fremgangsmåde
Læs også: