Chili Cheese Melt Sandwich
Snack-sandwich med smeltet ost!
En grilled cheese sandwich eller cheese melt er en genial, nem og hurtig snack - sprøde, smørstegte skiver brød, der svøber omkring smeltet ost.
What's not to like?
Det er den perfekte tømmermændsopskrift, hvor man får lidt af det salte og snaskede i en mundfuld - men i denne omgang har jeg opgraderet den skridtet videre i samarbejde med Tabasco.
Jeg elsker chili og heraf kom idéen til Chili Cheese Melt Sandwich - en sandwich-version af den lille, snack-venlige klassiker, Chili Cheese Tops.
Her i form af en sandwich af smørstegte skiver franskbrød, to slags oste, TABASCO® Sriracha-sauce og syltede jalapenos - det giver en smagfuld, spicy og lækker sandwich, som har det perfekte bid med et crunchy ydre og cremet midte.
Fang opskriften herunder:
Chili Cheese Melt Sandwich
Spicy grilled cheese!
2 portioner
15 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 150 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser
- 80 gram mozzarella, revet
- 80 gram cheddar, revet
- 1 spsk. chilisauce (gerne tabasco® sriracha sauce)
- 2 spsk. jalapenos, syltede
- 4 stk franskbrød, surdejsbrød el. landbrød, skiver
- 80 gram smør
Fremgangsmåde
- Hak dine jalapenos til små tern - smør hver skive af brød med et jævnt lag Tabasco-sauce. Fordel begge slags ost på to af skiverne - drys derefter jalapenos over.
- Læg de to andre skiver brød på toppen, så du har to oste-sandwiches. Smelt smørret på en pande - når det bruser på, lægger du dine sandwich på panden. Steg dem gyldne og sprøde i ca. 3-4 minutter på hver side, hvor du løbende vender dem ved middelhøj varme. Smid eventuelt et låg over, så dampen lige kan hjælpe med at smelte osten helt.
- Tag dem af panden, skær dem midt over og spis dem rygende varme og snaskede!