Mandekogebogen

Chili Cheese Melt Sandwich

Snack-sandwich med smeltet ost!

En grilled cheese sandwich eller cheese melt er en genial, nem og hurtig snack - sprøde, smørstegte skiver brød, der svøber omkring smeltet ost.

What's not to like?

Det er den perfekte tømmermændsopskrift, hvor man får lidt af det salte og snaskede i en mundfuld - men i denne omgang har jeg opgraderet den skridtet videre i samarbejde med Tabasco.

Jeg elsker chili og heraf kom idéen til Chili Cheese Melt Sandwich - en sandwich-version af den lille, snack-venlige klassiker, Chili Cheese Tops.

Her i form af en sandwich af smørstegte skiver franskbrød, to slags oste, TABASCO® Sriracha-sauce og syltede jalapenos - det giver en smagfuld, spicy og lækker sandwich, som har det perfekte bid med et crunchy ydre og cremet midte. 

Fang opskriften herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Chili Cheese Melt Sandwich

Spicy grilled cheese!

2 portioner 15 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 150 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 80 gram mozzarella, revet
  • 80 gram cheddar, revet
  • 1 spsk. chilisauce (gerne tabasco® sriracha sauce)
  • 2 spsk. jalapenos, syltede
  • 4 stk franskbrød, surdejsbrød el. landbrød, skiver
  • 80 gram smør

Fremgangsmåde

  1. Hak dine jalapenos til små tern - smør hver skive af brød med et jævnt lag Tabasco-sauce. Fordel begge slags ost på to af skiverne - drys derefter jalapenos over.
  2. Læg de to andre skiver brød på toppen, så du har to oste-sandwiches. Smelt smørret på en pande - når det bruser på, lægger du dine sandwich på panden. Steg dem gyldne og sprøde i ca. 3-4 minutter på hver side, hvor du løbende vender dem ved middelhøj varme. Smid eventuelt et låg over, så dampen lige kan hjælpe med at smelte osten helt.
  3. Tag dem af panden, skær dem midt over og spis dem rygende varme og snaskede!
Del

Seneste nyt

Annonce