Dampede bao-boller med krydret nakkefilet
Dampede asiatiske boller med den perfekte konsistens!
Bao er lidt en fantastisk opfindelse. Det giver lige en anderledes og interessant konsistens end burgerboller, pita og andre former for brød, hvor man fylder fyld i!
Herunder får du en nem opskrift på lækkert fyld med krydret nakkefilet - og opskriften på de famøse bao-boller finder du lige her: Dampede bao.
Et opslag delt af Rasmus Krarup Jensen (@rallekj) den
Bao med krydret nakkefilet
Lækkert og nemt!
10 portioner
30 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 150 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ingredienser
- 300 gram nakkefilet, svinekød
- 2 stk forårsløg
- 1 håndfuld rødkål
- 2 stk gulerod
- 2 stk rød chili
- 1 håndfuld koriander
- 3 spsk. soyasauce
- 3 spsk. honning
- 1 spsk. chili, tørret
- 3 fed hvidløg
- 1 stk lime, økologisk
- 2 tsk ingefær, revet
- 1 spsk. olivenolie
- ½ stk mango
Fremgangsmåde
- Lav marinaden: riv ingefær, pres limesaften og bland det sammen med honning, soya, tørret chili og hakket hvidløg.
- Varm olie godt op på en pande og læg nakkefileterne. Krydr med salt og lidt peber. Hæld halvdelen af marinaden ved for at karamellisere.
- Bland kål, revet gulerod og hakket forårsløg sammen med resten af dressingen, og vend til sidst tern af mango i.
- Fyld bao-bollerne med det ønskede fyld og top af med frisk koriander!