Aftensmad
Duchesse Pie
Tærte med bagt kartoffel!
Duchesse Pie er endnu en sjov lille gakket kreation, som er kommet ud af mine mange forsøg i kartoffel-laboratoriet.
Det er et forsøg på at få kartoflen til at spille en mere central rolle ved at vise, hvad den kan.
Jeg har tidligere taget kartoflerne med over i tærteuniverset med eksempelvis Pommes Anna Pie – og nu er tiden kommet til endnu en lækker lille makeover til en fransk klassiker.
Pommes Duchesse er i sin enkelthed de små, bagte toppe af kartoffelmos, som er rørt med æggeblomme og muskatnød.
Jeg har i denne omgang overført det til et slags tærtefyld og opgraderet med en Sweet Potato Duchesse.
Smagfuldt, sprødt og cremet! Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kartofler
350 gram
Sød kartoffel
350 gram
Æggeblomme
2 stk
Mørdej, se opskriften længere oppe i artiklen
1 stk
Muskatnød, revet
0.50 tsk
Hvedemel
2 spsk.
Spidskommen, stødt
1 tsk
Citronsaft
2 tsk
Læs også: