Bagværk
Fluffy bananpandekager
Luftige, sunde og smagfulde pandekager!
Bananpandekager er et sundere alternativ til almindelige pandekager, hvor man søder dem med most banan i stedet for sukker – et nemt og sundt alternativ til snack-sulten.
Pandekager med banan er ofte en nem løsning, hvor man bare lige rører tingene sammen og steger dem på panden – det får man et udmærket resultat ud af.
Men hvis man lige giver den en ekstra skalle under processen, så kan man få pandekager, der minder utroligt meget om tykke, fluffy pandekager med luftighed, cremethed og masser af smag.
Denne opskrift hedder derfor Fluffy pandekager, da man nemlig med en bestemt teknik i tilføjelsen af æg får endnu mere volumen og konsistens på pandekagerne – det giver en utrolig lækker tekstur og form på pandekagerne, så man nærmest ikke kan kende forskel.
Tricket er lidt ligesom når man skal lave en gratin, souffle eller en mousse – man separerer æggene i æggehvider og æggeblommer. Æggeblommerne ryger direkte i dejen, mens æggehvider piskes luftige og røres i massen forsigtigt for ekstra luftighed.
Og krydrer man dem lige med lidt kardemomme har man pludselig pandekager til brunch, som smager næsten helt ens med brunch-pandekager.
Sunde pandekager har aldrig smagt bedre – fang opskriften på luftige bananpandekager herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
200 gram
Bananer (meget modne)
2 stk
Æg
3 stk
Mælk
2 dl
Bagepulver
2 tsk
Kardemomme, kan undlades
1.50 tsk
Læs også: