Aftensmad
Garlic Roll Bread
Snasket og lækkert hvidløgsfranskbrød!
Hvidløgsbrød har alle dage været en gudespise, hvad enten man er til klassisk hvidløgsbrød eller måske de lidt mere fancy af slagsen som eksempelvis pampusky.
Denne gang har jeg fortolket lidt på det klassiske wool roll bread og forvandlet den til en form for hvidløgsfranskbrød – flot mønster og masser af hvidløgssmør og ost i midten.
Det er en lækker og nem sidedish og snack til aftensmaden, som enten kan skæres eller brydes i mindre stykker og nydes for sig selv eller til maden.
En smule af smørret trækker ind i dejen og giver hvidløgssmag til hele brødet – og så er der jo en lækker kerne af hvidløgssmør og ost i midten!
Ved at folde og rulle dejen på en bestemt måde, sørger man for at fyldet bliver på plads og bliver lækkert snasket!
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Sødmælk
220 ml
Hvedemel
350 gram
Gær
25 gram
Fint salt
1 tsk
Koldt smør
50 gram
Hvidløg
4 fed
Friskhakket persille
2 spsk.
Sukker
20 gram
Læs også: