Aftensmad

Garlic Roll Bread

Snasket og lækkert hvidløgsfranskbrød!

Garlic Roll Bread
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 10. november 2022

Hvidløgsbrød har alle dage været en gudespise, hvad enten man er til klassisk hvidløgsbrød eller måske de lidt mere fancy af slagsen som eksempelvis pampusky.

Denne gang har jeg fortolket lidt på det klassiske wool roll bread og forvandlet den til en form for hvidløgsfranskbrød – flot mønster og masser af hvidløgssmør og ost i midten.

Det er en lækker og nem sidedish og snack til aftensmaden, som enten kan skæres eller brydes i mindre stykker og nydes for sig selv eller til maden.

En smule af smørret trækker ind i dejen og giver hvidløgssmag til hele brødet – og så er der jo en lækker kerne af hvidløgssmør og ost i midten!

Ved at folde og rulle dejen på en bestemt måde, sørger man for at fyldet bliver på plads og bliver lækkert snasket!

Fang opskriften herunder: 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 120 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Sødmælk 220 ml
Hvedemel 350 gram
Gær 25 gram
Fint salt 1 tsk
Koldt smør 50 gram
Hvidløg 4 fed
Friskhakket persille 2 spsk.
Sukker 20 gram

Fremgangsmåde