Norsk
Svenska
Den søde tand
Aftensmad
Bagværk
Det lette
Tips & tricks
Køkkengrej
Norsk
Svenska
Den søde tand
Aftensmad
Bagværk
Det lette
Tips & tricks
Køkkengrej
Søg efter artikler
Madnyheder
Den 2-trins krydringsmetode, der giver BBQ-kylling med perfekt smag
Madnyheder
Ikke alle syltede agurker kræver eddike: Sådan laver ungarerne sol-pickles
Madnyheder
Ingen gasbrænder? Brug ske-tricket til din crème brûlée
Madnyheder
3-3-2-2-1-metoden: Sådan shopper du smartere og mere balanceret ind
Madnyheder
Bornholmsk kok bringer gastronomiens hemmeligheder ned i øjenhøjde med ny app
Madnyheder
Sådan ved du, om dine løg er klar til høst
Opskrift
Avocado toast
Madnyheder
Den bedste måde at genopvarme pommes frites på kræver ikke ovn: bare en pande
Madnyheder
15 uventede makkerpar til chokolade som faktisk smager genialt
Opskrift
Bearnaise-essens
Hus og Have
10 frugter og grøntsager du som ny haveejer bør holde dig langt fra
Madnyheder
Røde vs. grønne jalapeños: Gør det egentlig en forskel?
Hus og Have
Sådan slipper du endelig af med bananfluer og afløbsfluer i dit køkken
Madnyheder
Sådan hakker du løg uden at græde ifølge den nyeste forskning
Mad
5 enkle tips til at købe bedre pasta i supermarkedet
Madnyheder
Yamazaki 25 Years Mizunara: En japansk whisky-legende i en flaske
Opskrift
Kernefrit rugbrød
Madnyheder
Får du ikke den perfekte, sprukne top på dine brownies? Her er, hvad du gør forkert
Madnyheder
Har du citronskaller til overs? Lav din egen alkohol i stedet for at smide dem ud
Madnyheder
Det her betyder det, når Guinness-drikkere taler om at “splitte G’et”
Madnyheder
Hvis du ser bare lidt mug på dit brød, er det tid til at smide det ud
Opskrift
Vin og pølse med spansk temperament – tre Ribera del Duero-vine til chorizo kogt i cider
Madnyheder
Sådan undgår du pletter i dine Tupperware-beholdere med ét simpelt olie-hack
Madnyheder
12 cambodjanske retter, du skal smage mindst én gang i livet
Se flere artikler