Opskrift
Hjemmelavede curly fries
Nemme, hjemmelavet Curly Fries!
Hjemmelavede pommes frites er en gudespise, men har du prøvet at lave hjemmelavede curly fries?
Du ved, de lækre, krydrede spiraler, som man altid kan få som sidedish på forskellige fastfoodsteder.
De er faktisk utrolig nemme at lave selv.
Det eneste det kræver, er gode, store kartofler og en æbleskræller (reklamelink).
Jep – den er god nok. Mens æbleskrællerens funktion selvfølgelig er at fjerne skrællen fra æbler, så giver den samtidig også den perfekte tykkelse og facon på kartofler til curly fries.
Man kan sagtens lave en afart af curly fries med en spiralizer eller andre rivemidler, men det bliver ikke den samme tykkelse og størrelse.
Min opfattelse af de perfekte curly fries er let sprødhed på ydersiden samt blød og sej i midten – men hvis du vil køre all-in på sprødhed, så kan du også bruge min triple fried-teknik.
Så æbleskrælleren er et af de gyldne tricks – følg med herunder for resten:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Bagekartoffel
5 stk
Hvedemel
2 spsk.
Cayennepeber
0.50 tsk
Røget paprika
1 tsk
Løgpulver/hvidløgspulver
2 tsk
Salt
1 tsk
Fritureolie
0.50 l
Læs også: