Aftensmad

Hjemmelavet hotdog med det hele

Sådan laver du en hotdog fra bunden.

Hjemmelavet hotdog med det hele
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 20. september 2019

Jeg har netop fået bestilt udstyr til at lave mine egne pølser, og i ventetiden har jeg arbejdet på at lave den bedste opskrift på en hjemmelavet hotdog. 

I må lige vente lidt længere i forhold til opskriften på den hjemmelavede pølse til hotdoggen, som bliver opdateret i løbet af november – den skal lige afprøves, testes og læres at kende!

I mellemtiden får du her opskriften på det bedste pølsebrød, syltede rødløg, grov remoulade med chili og karamelliseret bacon!

–  ketchup, sennep og lignende kan tilføjes efter behov!

Som substitut har jeg brugt oksekødspølser fra Rigtigmad.dk, indtil pølseopskriften sidder lige i skabet!

Se med herunder – opskriften brugt til hotdog-brød finder du her.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Ventetid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 10 pers.

Ingredienser

Rødløg 2 stk
Grøn chili 1 stk
Syltede agurker 3 stk
Creme Fraiche 38% 1 dl
Eddike 2 dl
Sukker 1 dl
Olivenolie 1 spsk.
Brun farin 1 spsk.
Karry 1 tsk
Dijon-sennep 1 tsk
Bacon, skiver 6 stk
Oksekødspølser 10 stk
Hotdogbrød 10 stk
Æbler 1 stk

Fremgangsmåde