Aftensmad
Hjemmelavet hotdog med det hele
Sådan laver du en hotdog fra bunden.
Jeg har netop fået bestilt udstyr til at lave mine egne pølser, og i ventetiden har jeg arbejdet på at lave den bedste opskrift på en hjemmelavet hotdog.
I må lige vente lidt længere i forhold til opskriften på den hjemmelavede pølse til hotdoggen, som bliver opdateret i løbet af november – den skal lige afprøves, testes og læres at kende!
I mellemtiden får du her opskriften på det bedste pølsebrød, syltede rødløg, grov remoulade med chili og karamelliseret bacon!
– ketchup, sennep og lignende kan tilføjes efter behov!
Som substitut har jeg brugt oksekødspølser fra Rigtigmad.dk, indtil pølseopskriften sidder lige i skabet!
Se med herunder – opskriften brugt til hotdog-brød finder du her.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Rødløg
2 stk
Grøn chili
1 stk
Syltede agurker
3 stk
Creme Fraiche 38%
1 dl
Eddike
2 dl
Sukker
1 dl
Olivenolie
1 spsk.
Brun farin
1 spsk.
Karry
1 tsk
Dijon-sennep
1 tsk
Bacon, skiver
6 stk
Oksekødspølser
10 stk
Hotdogbrød
10 stk
Æbler
1 stk
Læs også: