Hjemmelavet pølsemix
Pølsemix - grillbarens evige klassiker!
Pølsemix er en ægte klassiker fra grillbaren og kiosken, som i al sin enkelthed bare er sprøde fritter, sprøde pølser og toppet med karryketchup og rå løg.
That's it. Og det smager fantastisk.
Jeg husker tydeligt i mine skoledage, hvordan vi fra tid til anden brugte fredagens frikvarter på at smutte forbi den lokale kiosk og fortære en pølsemix i det jyske.
Det er bestemt en af mine favoritter på grillbaren - og en opskrift på pølsemix er ganske simpel.
Herunder får du min guide til at lave en herlig pølsemix.
Her finder du: Opskriften på sprøde pommes frites.
Pølsemix
2 portioner
1 time, 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 1 time
Ca. 500 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 1 time
Ingredienser
- 600 gram kartofler
- 1 stk løg
- 4 stk pølser
- 1½ dl ketchup
- 1 tsk karry
Fremgangsmåde
- Alt efter hvordan du har tænkt dig at tilberede dine pommes frites, kan du vælge at følge min opskrift til perfekte triple fried fries længere oppe i artiklen - eller skære dem i fritte-størrelser, vende dem i salt og olivenolie og bage dem i ovnen i ca. 1 time ved 180 grader varmluft.
- Pølserne skal skæres i små skiver - hvis du laver Triple Fried Fries, kan du smide pølserne op i den gyldne brønd efter fritterne og stege dem sprøde i 3-4 minutter. Ellers kan du stege pølseskiverne sprøde i 10-12 minutter i olivenolie på en pande ved middelhøj varme.
- Skær løget i helt små tern og bland karrypulveret sammen med ketchup.
- Fordel pomfritter og pølser på en tallerken og top af med karryketchup og rå løg efter smag!