Mandekogebogen

Hjemmelavet pølsemix

Pølsemix - grillbarens evige klassiker!

Pølsemix er en ægte klassiker fra grillbaren og kiosken, som i al sin enkelthed bare er sprøde fritter, sprøde pølser og toppet med karryketchup og rå løg.

That's it. Og det smager fantastisk.

Jeg husker tydeligt i mine skoledage, hvordan vi fra tid til anden brugte fredagens frikvarter på at smutte forbi den lokale kiosk og fortære en pølsemix i det jyske.

Det er bestemt en af mine favoritter på grillbaren - og en opskrift på pølsemix er ganske simpel.

Herunder får du min guide til at lave en herlig pølsemix.

Her finder du: Opskriften på sprøde pommes frites.

ANNONCE
Udskriv opskriften

Pølsemix

2 portioner 1 time, 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 1 time
Ca. 500 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 600 gram kartofler
  • 1 stk løg
  • 4 stk pølser
  • 1½ dl ketchup
  • 1 tsk karry

Fremgangsmåde

  1. Alt efter hvordan du har tænkt dig at tilberede dine pommes frites, kan du vælge at følge min opskrift til perfekte triple fried fries længere oppe i artiklen - eller skære dem i fritte-størrelser, vende dem i salt og olivenolie og bage dem i ovnen i ca. 1 time ved 180 grader varmluft.
  2. Pølserne skal skæres i små skiver - hvis du laver Triple Fried Fries, kan du smide pølserne op i den gyldne brønd efter fritterne og stege dem sprøde i 3-4 minutter. Ellers kan du stege pølseskiverne sprøde i 10-12 minutter i olivenolie på en pande ved middelhøj varme.
  3. Skær løget i helt små tern og bland karrypulveret sammen med ketchup.
  4. Fordel pomfritter og pølser på en tallerken og top af med karryketchup og rå løg efter smag!
Del

Seneste nyt

Annonce