Aftensmad
Indisk Korma
Nem indisk opskrift på chicken korma med kylling.
Hvis du er lækkersulten efter en opskrift på indisk, så er en kylling Korma vejen frem – det er en nem og velsmagende indisk simreret, som du både kan lave som nem hverdagsmad eller nørde i dybden med flere krydderier.
Den findes i utallige variationer, men herunder får du min opskrift på Chicken Korma – den er afbalanceret, ikke for stærk, cremet og giver et ordentligt spark på smagsløgene!
Opskriften finder du herunder i modulet – og så kan du passende servere et lækkert stykke naanbrød til!
Skal det gå rigtig stærkt – travl hverdag, men stadig god velsmag?
Så kan du lave en lynversion af den og stadigvæk bevare meget af velsmagen:
Lynversionen får du lige hurtigt her:
Hak 1 løg og 2 hvidløg og svits dem i olie ved middelvarme. Tilsæt 1 spsk. garam masala, 1 spsk. revet ingefær og 1 tsk. karry og dernæst 2 kyllingebryster skåret i tern. Når kyllingen er tilberedt, tilsættes 1 dåse hakkede tomater og en 1 dåse kokosmælk. Smag til med salt og peber og lad det simre i 15-20 minutter, mens du koger ris.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kyllingebryst
400 gram
Gurkemeje, stødt
1 tsk
Yoghurt Naturel
1 dl
Hvidløg
3 fed
Ingefær, revet
2 spsk.
Garam Masala
1 tsk
Kardemomme, kan undlades
0.50 tsk
Koriander, stødt
1 tsk
Spidskommen, stødt
1 tsk
Løg
1 stk
Laurbærblade
2 stk
Karry
2 tsk
Kanelstang, kan undlades
1 stk
Kokosmælk, dåse
1 stk
Hakkede tomater, dåse
1 stk
Salt + peber
1 tsk
Cashewnødder
1 håndfuld
Korianderstilke
1 håndfuld
Lime, økologisk
0.50 stk
Fremgangsmåde
Læs også: