Aftensmad

Kyllingesandwich med grov karrydressing

Sprødt, saftigt og lækkert!

Kyllingesandwich med grov karrydressing
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 24. august 2018

Kold kylling har altid været lig med guld i vores familie – det smager anderledes, kan bruges som pålæg og så er det meget åbent for fri leg til mange retter.

Det er efterhånden en tradition, at en aften med helstegt kylling resulterer en ond kyllingesandwich dagen efter – fyldet varierer gang på gang, men herunder kan du se en dejlig nem og velsmagende eksempel på en ond 'reste'-sandwich. 

Og bruger du min opskrift på koldhævede flutes – så sidder den lige i skabt!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Kyllingebryst 2 stk
Skyr 2 dl
Estragon 1.50 tsk
Karry 2 tsk
Æbler 1 stk
Bacon 100 gram
Flute 1 stk
Squash, revet 1 håndfuld
Salt 1 tsk
Peber 1 tsk
Timian 1.50 tsk

Fremgangsmåde