Aftensmad
Kyllingesandwich med grov karrydressing
Sprødt, saftigt og lækkert!
Kold kylling har altid været lig med guld i vores familie – det smager anderledes, kan bruges som pålæg og så er det meget åbent for fri leg til mange retter.
Det er efterhånden en tradition, at en aften med helstegt kylling resulterer en ond kyllingesandwich dagen efter – fyldet varierer gang på gang, men herunder kan du se en dejlig nem og velsmagende eksempel på en ond 'reste'-sandwich.
Og bruger du min opskrift på koldhævede flutes – så sidder den lige i skabt!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kyllingebryst
2 stk
Skyr
2 dl
Estragon
1.50 tsk
Karry
2 tsk
Æbler
1 stk
Bacon
100 gram
Flute
1 stk
Squash, revet
1 håndfuld
Salt
1 tsk
Peber
1 tsk
Timian
1.50 tsk
Læs også: