Mandekogebogen

Kyllingespyd med peanutbutter-sauce

Nem chicken satay med stor velsmag.

Kyllingespyd går man aldrig galt i byen med som opskrift - enten som en lille hapser eller som en del af et større tapas-måltid.

Og de går utroligt godt i spænd med peanutbutter-sauce, som du kan finde opskriften på her

Herunder får du en klassisk, nem og simpel opskrift på kyllingespyd med en simpel marinade, som gør dem perfekte til både ovn, grill og panden!

ANNONCE

Kyllingespyd

Simpel klassiker!

2 portioner 10 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 450 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 400 gram kyllingebryst
  • 1 spsk. soyasauce
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen ud i små tern, og bland alle de resterende ingredienser til en marinade på nær sesam - de skal blot drysses på inden stegning.
  2. Lad kyllingen trække i marinaden i minimum 1 time - gerne natten over.
  3. Sæt kyllingen på spyd og grill dem, steg dem eller bag dem i ovnen, indtil de er gennemstegte. Hvis du griller dem, så pas på, at de ikke bliver sorte på grund af honningen. I ovnen skal de have 15-18 minutter ved 200 grader.
Del

Seneste nyt