Aftensmad
Latke Fries
Knasende sprøde kugle-fritter!
Latkes er bedst kendt som de jødiske kartoffel-snacks, hvor man ligesom med rösti pandesteger revet kartoffel rørt op med æg og krydderier.
Jeg har gået den sprødere vej og nytænkt Latkes som fritter!
Heraf kommer idéen Latke Fries – i al sin enkelthed en måde at gøre snacken endnu sprødere og sprødere i længere tid.
Det består blot af revet kartoffel og majsstivelse samt de krydderier, du ønsker fritterne skal smage af – alt fra indisk til bare salt og peber.
Jeg har valgt at bruge mit taco-krydderi – fang opskriften lige her: Taco-krydderimix.
Fang teknikken til Latke Fries lige herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Bagekartofler
250 gram
Majsstivelse
1.50 tsk
Taco-krydderi (se opskriften i artiklen)
1 tsk
Fint salt
1 tsk
Fritureolie/solsikkeolie
400 ml
Læs også: