Aftensmad
Masala Fries
Sprøde masala pommes frites fra Østafrika!
Masala Fries, Masala pommes fritter eller bare Masala Chips er en velkendt klassiker fra Kenya og generelt i hele Østafrika.
Knasende sprøde pommes frites vend i en velkrydret, saftig og lækker masala-blanding.
Simpel og lækker opskrift, hvor du selv kan vælge, hvordan du vil tilberede dine pommes frites.
Du kan køre den helt hjem med en Triple Fried-teknik (den bruger jeg), du kan bruge dem direkte fra ovnen eller du kan gå hurtigt til værks og bruge forstegte, frosne fritter.
Det er op til dig – smagen ligger i, hvordan man laver den lækre masala-chutney.
Du kan selv bestemme, hvilken slags chili du vil have i efter styrke – eller helt undvære, hvis det skal være lidt mere børnevenligt.
Herunder får du min opskrift og version på Masala Fritter – sprød, spicy og snasket!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Mellemstore kartofler
500 gram
Tomater
1 stk
Rødløg
1 stk
Hvidløg
3 fed
Koriander, frisk
1 håndfuld
Garam Masala
1 spsk.
Rød chili (kan undlades)
0.50 stk
Fritureolie/solsikkeolie
500 ml
Fremgangsmåde
Læs også: