Aftensmad

Philly Cheese Steak-sandwich

Luksus-udgaven af en klassisk philly cheese steak-sandwich!

Philly Cheese Steak-sandwich
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 7. juni 2021
Denne artikel er sponsoreret

En ægte amerikaner-sandwich aka. en Philly Cheese Steak-sandwich er en nem og lækker snack, som laves af få komponenter – derimod skal alle komponenterne spille helt perfekt for at få den rette sandwich.

En Philly Cheese Steak-sandwich består af et hvidt brød – eksempelvis et hoagie-brød – tyndskåret oksekød, løg, peberfrugt og ost.

Hvordan man så får disse kombinereret har jeg lavet mit bedste bud på!

Jeg fik i samarbejde med Ost & Ko kreeret denne luksusudgave af en Philly Cheese Steak-sandwich under kampagnen Ostematch.

I al sin enkelthed gik det ud på, at jeg og nogle andre heldige opskriftsudviklere fik tildelt et mejeri, som vi skulle besøge samt en af deres signaturoste til at lave opskrifter ud fra.

Og jeg var så heldig at blive tildelt Thise Mejeri, som står bag en af mine absolutte favoritoste herhjemme i Danmark – nemlig Vesterhavsosten. 

Vesterhavsosten er en meget multifunktionel og utrolig velsmagende ost fra deres sortiment, som kan bruges i alt fra lækre hapsere til tapas, revet på toppen af en god italiensk ragu og selvfølgelig som base til den lækreste, cremede ostesauce. 

Til denne opskrift har jeg lavet en cremet, tung og fyldig ostesauce på Grubelagret Vesterhavsost, som akkompagnerer en tyndskåret ribeye, karamelliserede løg og grillede peberfrugter.

Og bare for at skubbe ostehyggen helt op i top, har jeg også lavet nogle 'Vesterhavschips' – ligesom Parmesanchips, bare med den gode og runde Vesterhavsost.

Fang opskriften herunder: 

 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Hoagiebrød (se opskriften længere oppe i artiklen) 2 stk
Peberfrugt, røde 2 stk
Løg 3 stk
Balsamico-eddike 1 tsk
Sukker 1 tsk
Salt + peber 0.50 tsk
Hvedemel 1.50 spsk.
Smør 1.50 spsk.
Sødmælk 2.50 dl
Grubelagret Vesterhavsost fra Thise Mejeri 90 gram
Ribeye (frossen) 2 stk
Hvidløg, revet 1 tsk
Salt + peber 1 tsk
Cayennepeber, kan undlades 0.50 tsk
Smør 2 spsk.
Grubelagret Vesterhavsost fra Thise Mejeri 40 gram

Fremgangsmåde