Aftensmad
Pulled Turkey
Kalkun-udgaven af den traditionelle pulled pork.
Pulled Pork har i mange år vundet folks hjerter med det smørmøre kød, som kan bruges til alt fra tacos til burger.
Den tager bare lidt tid – gerne de der 12-14 timer – hvor man så næsten kan tygge det med øjenbrynene!
Men hvis man er lidt under tidspres, så kan man også lave det på enten kylling eller kalkun.
Jeg har fået nogle lækre produkter i spil fra Gothenborg Økologisk fjerkræ og gårdbutik, hvor der blandt andet var en kalkunschnitzel skåret af brystkød.
Nu er fjerkræ væsentlig mere magert, så det skal også have væsentligt kortere tid i ovnen.
Jeg fik det prøvet af og lavet en lækker lille opskrift på pulled turkey til formålet.
Det bliver ikke så smørmørt som pulled pork, men kødet forbliver saftigt, kan trevles med to gafler og får en lækker smag af barbecue.
Her finder du min rub til formålet – hjemmelavet barbecue-rub.
Fang opskriften på Pulled Turkey herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kalkunbryst/Kalkunschnitzel
750 gram
Barbecue-rub
4 spsk.
Kogende vand
1.50 dl
Læs også: