Bagværk

Rabarberhorn

En anderledes måde at udnytte sæsonens rabarber.

Rabarberhorn
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 11. august 2018

Mens man i rabarbersæsonen ofte tyer til syltning, saft, tærter eller syltetøj, så kan man også inkorporerer den i en dessertudgave af det klassiske 'pølsehorn'.

Med rabarberstænger i stedet for pølser får du en fantastisk dessert-kage – som du kan eksperimentere videre med i forhold til remonce, nøddefyld, kokoscreme og andre tilvalg.

Se med herunder, hvordan man laver et klassisk 'rabarberhorn':

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 30 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 18 min
Antal 12 pers.

Ingredienser

Mælk 160 ml
Smør 50 gram
Mørk sirup 50 gram
Rabarber 180 gram
Hvedemel 350 gram
Vaniljesukker 1 spsk.
Vand 2 dl
Vaniljestang 0.50 stk
Rørsukker 50 gram
Marcipan 50 gram
Gær 20 gram
Æg 1 stk

Fremgangsmåde