Bagværk
Rabarberhorn
En anderledes måde at udnytte sæsonens rabarber.
Mens man i rabarbersæsonen ofte tyer til syltning, saft, tærter eller syltetøj, så kan man også inkorporerer den i en dessertudgave af det klassiske 'pølsehorn'.
Med rabarberstænger i stedet for pølser får du en fantastisk dessert-kage – som du kan eksperimentere videre med i forhold til remonce, nøddefyld, kokoscreme og andre tilvalg.
Se med herunder, hvordan man laver et klassisk 'rabarberhorn':
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Mælk
160 ml
Smør
50 gram
Mørk sirup
50 gram
Rabarber
180 gram
Hvedemel
350 gram
Vaniljesukker
1 spsk.
Vand
2 dl
Vaniljestang
0.50 stk
Rørsukker
50 gram
Marcipan
50 gram
Gær
20 gram
Æg
1 stk
Læs også: