Mandekogebogen

Sådan kan du redde en skilt mayonnaise

Det kan ske for selv den bedste!

Når det kommer til den ædle kunst at lave cremer, saucer og legeringer - så er der altid en uheldig situation, som kan opstå.

LORTET SKILLER!

Det kan ske for selv den bedste og i mange tilfælde er der ikke andet at gøre end at kassere og starte forfra.

Men!

Ved en mayonnaise kan man ofte redde sin skilte creme på følgende måde:

IGEN - husk ensartet temperatur.

Find en ny skål frem og læg en ny æggeblomme i. Tilsæt de klassiske smagsgivere (dog i lidt mindre grad, da du jo allerede har lavet en 'mayo', som så er skilt).

Når tingene er blandet sammen, så hælder du den skilte creme langsomt i den nye æggeblomme i en tynd stråle.

På den måde får du bundet den skilte creme ind i blommen og derved skaber en ny mayo!

Det kræver nok lidt mere justering af smagen efterfølgende - men hey, du behøver ikke at kassere!

Se opskriften på en klassisk mayonnaise.

ANNONCE
Sådan kan du redde en skilt mayonnaise
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt