Alle opskrifter

Sådan laver du din egen hyldeblomstsaft

Smagen af sommer på flaske!

Sådan laver du din egen hyldeblomstsaft
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 16. januar 2018

Der findes ikke rigtig nogen bedre måde at indkapsle smagen af forår end at lave sin egen omgang hyldeblomstsaft.

De hvidlige blade afgiver utrolig meget smag og kan bruges til mange ting – glasur, kage, slik og en god omgang hyldeblomst-gin og tonic på terrassen.

Herunder får du en nem og velsmagende opskrift på den sommerlige forårsdrik!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 7200 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 10 pers.

Ingredienser

Rørsukker 800 gram
Citronsyre 3 spsk.
Vand 2 l
Citron, økologisk 2 stk
Hyldeblomstskærme 35 stk

Fremgangsmåde

Alle opskrifter

Se flere artikler